Det Lille Ekstra - Narvik
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Du er nå kommet til en nettbutikk som vi liker å kalle en levende plattform. Men hva betyr det? La meg fortelle deg vår historie.

Nettbutikken Det Lille Ekstra – Narvik er et prosjekt som har pågått i 5 år og har vært gjennom flere navn og formater, men aldri helt realisert før i 2022. For å fortelle dens historie må jeg også fortelle deg om min.

Den starter i 2012 da jeg utdannet meg til stylist og motekonsulent hos Imageakademiet i Oslo. Jeg gledet meg til å kunne veilede folk innen klær og yte den beste servicen. På samme skole tilbydde de utdanning som makeupartist og dette viste seg å bli min lidenskap. Jeg besto utdanningen i 2013 og begynte umiddelbart å jobbe som frilans makeupartist. Det året reiste jeg land og strand rundt for å kurse, men også gjøre oppdrag innen film, tv og reklame. I 2014 flyttet jeg til Tromsø og fikk jobb på byens beste spa! Her tentes det en ny gnist for hudpleie og jeg videreutdannet meg som hud og kroppssterapeut. Det å kunne kombinere makeup og hudpleie var en drøm!  Jeg gjorde fortsatt frilans oppdrag og lærte masse om å kunne gi enda mer personlig service enn det jeg hadde gjort tidligere. I jobben min på spa fikk jeg også mulighet til å jobbe med kundeveiledning og bestillinger i deres nettbutikk.. Og da var det gjort! Det var dette jeg ville jobbe med og drømmen om min egen nettbutikk ble til.

Jeg ønsket en nettbutikk som kunne jobbe mye mer personlig med kundene. En plattform som skulle fungere som en fysisk butikk, med den beste servicen og merkevaren. Der kunne man booke kurs, frilans oppdrag, hjemmebehandling og du skulle få den hjelpen du trengte pluss litt til. Med andre ord, en levende plattform, med ekte og aktuelt innhold. Men hvor skulle jeg starte? Det ble Idémyldring og research i store mengder og årene gikk. Skulle jeg lansere noe så skulle det være godt gjennomtenkt.

Hvorfor det har tatt så lang tid å realisere drømmen har mange årsaker, men nå er vi altså her! Endelig kan jeg gjøre det jeg elsker- gi deg den kunnskapen du søker, og servicen du fortjener. Tilby unike merkevarer som er nøye plukket ut. Det skal fokuseres på miljø, opphav, kunnskap og resultater.
Her skal du få Det Lille Ekstra rett inn i stua di.

Nettbutikken har lager i Narvik og alle varer sendes herfra. Alle lokale kunder har mulighet til å booke personlig hjemlevering (uten postgang) og behandling eller veiledning etter ønske. Prisliste og info for dette finnes under tjenester i menyen.

Vi har nå også åpnet en butikk på Ankenes i Narvik som tilbyr deg akkurat det samme som nettbutikken gjør. I samme lokaler har vi en liten café der du får servert ferske bakvarer, sesongvarer og byen beste kaffe! Det er også her alle behandlinger utføres med mindre det bookes hjemmebehandling. 

Åpningstider: 
Mandag - stengt
Tirsdag 10:00-16:00 (behandlingsdag, bare åpent for kunder som har booket time)
Onsdag 12:00-18:00 
Torsdag 12:00-18:00
Fredag 10:00-16:00
Lørdag/Søndag 12:00-16:00


Du er hjertelig velkommen innom hvis du er i nærheten <3 

Fra meg til deg, rett fra hjerte – Kos deg med shoppingen!
Glem ikke å ta kontakt via kontaktskjema eller direkte til hei@detlilleekstra-narvik.no

 

Trykk ENTER for å søke