Det Lille Ekstra - Narvik
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

coola


COOLA SUNCARE er en økolo­gisk solpleieserie fra solfylte California.
Coola har et bredt spekter av produkter for kropp og ansikt til både voksne og barn.
Alle produktene inneholder sertifiserte økologiske ingredienser, og gir bredspektret beskyttelse mot UV-stråler. De har unike og naturlige SPF-boosters, og er ikke testet på dyr.

Hos COOLA er det en brennende kjærlighet for gode og gjennomtenkte produktopplevelser, som tar utgangspunkt i en glad og sunn livsstil.
Ren skjønnhet skal føles like bra,som den er sunn. De er derfor på konstant utkikk etter å utvikle økologiske produkter, som du kommer til å elske og bruke hver eneste dag.

Historie begynte, da grunnleggerem Chris bodde i sør-California og begge foreldrene hans ble diagnostisert med føflekkreft.
Inspirert av den sunne Californiske livsstilen, var han på jakt etter en effektiv, økologisk solkrem, som føltes god nok til å bruke hver eneste dag.
Da han ikke fant det han lette etter, bestemte han seg for å selv gå i gang, og dermed ble COOLA født.

Siden dag 1 har COOLA redefinert hva sunn hudpleie kan være. I dag selges COOLA i over 40 land og fortsetter å heve økologisk skjønnhet.
De følger også en strengt begrenset ingrediensliste som går utover industristandarder for å ekskludere over 1000+ tvilsomme eller skadelige ingredienser fra alle sine formuleringer.

 

 


Populært i Coola Suncare

1
Viser 1 til 13 (av 13 produkter)

Trykk ENTER for å søke